Néhány az eddigi munkáink közül

Az a tapasztalat, hogyha túl sokat teszünk közzé, akkor sokan úgy mazsoláznak köztük mint egy katalógusból. Bár hízelgő de nem az a cél, hogy bárki válasszon közülük egyet a magáénak 🙂
A legkülönfélébb stílusban válogattunk, hogy legyen a listában webáruház, weboldal, nyomdai anyag vagy akár mobil alkalmazás.

Mielőtt a weboldal készítés díját kikalkulálná...

Az előkalkuláció során felmerülő kérdéseire igyekeztünk egy kis segédanyagot összeállítani. Akár kalkuláció közben is belenézhet mi-mit jelent pontosan!

Weboldal készítés minősége

Természetes, hogy ha egy weboldalon többet dolgozunk akkor az jobb és szebb lesz. Ha egy felülettel több, mint egy hetet foglalkozunk akkor az webergonómiai, marketing és kódolási szempontból is tökéletes lesz! Minél tökéletesebb egy felület annál nagyobb számú megnyert ügyféllel kalkulálhat a weboldal tulajdonosa. Az azonnali visszafordulások jelentős része a gyenge minőségű felületek miatt van, hiszen ezzel találkozik először egy látogató. Ha az első benyomás pozitív akkor az esélyeink sokszorosára nőnek!

Minőségi arculat

(1 napig dolgozunk a grafikákon): Egyszerű és áttekinthető weboldal felület.

Ilyen például a Carbonex Kft. weboldala.


Prémium arculat

(Legalább 4 napig dolgozunk a grafikákon): Az arculatot jobban kidolgozzuk, látványos lesz és részletgazdag. Ezzel a megoldással már minimálisra redukálható a visszafordulások aránya. Fejlődő vállalkozások közkedvelt választása!

Példa erre Lamduan Thai Masszázs a Telifa weboldala vagy a Helly Hansen munkaruházat webáruháza.


Exkluzív arculat

(Több mint 10 napig dolgozunk a grafikákon): A legmagasabb minőségű felületet hozzuk létre, számlatan animációval, effekttel. Ennél a szintnél a weboldal moduljait is nagy számban bővítjük ki biztonsági és kényelmi megoldásokkal. A weboldal felülethez egy prémium minőségű online felület és tartalom szerkesztő modult kapcsolunk be Önnek ajándékba! Sikerre ítélt, vevőszerző vállalkozók közkedvelt választása! Egy ilyen weboldallal garantált a siker!

Ilyen például a Humán Partner Kft. a Stancforma Kft. vagy akár ez a weboldal amin épp tartózkodik.

Kiegészítő szolgáltatások

Foglalási rendszer

A nevéből adódóan viszonylag egyértelmű, tehát olyan foglalási rendszer létrehozását takarja mint pl. egy hotel szobafoglalásához használt naptár amibe bejelentkezhetnek a vendégek. Ilyen lehet továbbá egy orvosi előjegyzési naptár is. A modul személyre lesz szabva természetesen mind funkciójában, mind küllemében. A weboldal kalkulátorunk is egy ilyen megoldás.

Prémium logó tervek

Minden vállalkozásnak van egyedi logója. Ezek a logók sokszor olyan rejtett információkat hordoznak amit a cég tulajdonosa szeretne burkoltan megjeleníteni. A mi logónk is ilyen. A róka a kedvenc állatom, ami egy C betűt formál (mint creative). A CreativeOn pedig olvasható Creative Creation-nak is ami kreatív alkotást jelent. Prémium logó szolgáltatásunk arról szól, hogy egy rajzolt kreatív, látványos logót tervezünk vektoros formában. A logóból 10 változat kérhető!

Tartalom feltöltés (max. 20 oldalig)

Beépített szövegszerkesztő felületünk segítségével a tartalmak feltöltése számítástechnikai ismeretek nélkül is kivitelezhető. Akár mobiltelefonról is számos funkció elérhető, így két megbeszélés közt vagy egy kávézóban ülve is frissíthető a weboldal. Ennek ellenére sokan kérnek meg minket, hogy töltsük fel a weboldal tartalmát, szerkesszük meg a cikkeket. Erre is van természetesen lehetőség!

Domain bejegyzés

Weboldal készítés után a legfontosabb, hogy weboldalunk elérhető legyen. Ezt a célt szolgája a domain név. Ilyen pl. a www.sajátoldalamneve.hu. Természetesen a domain bejegyzéssel járó teendőket is átvállaljuk. A domain díja az első alkalommal kedvezményesen 3.990 Ft (2 évre) majd a 2 év letelte után a meghosszabbítási díj évente 2.990 Ft.

Webtár szolgáltatás

A weboldalak webtárból üzemelnek. Ez egy szerver ahova a domain név mutat. Itt vannak továbbá az email fiókok is és még számtalan olyan szakmai rondaság amivel kevesen akarnak találkozni. Mivel komplex szolgáltatást nyújtunk így a webtár körüli feladatokat is ellátjuk! Bármilyen probléma esetén pedig díjmentesen intézkedünk, így weboldala zavartalanul üzemelhet.

Utolsó kérdések

30 napon belüli elkészülés

Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy weboldala expressz gyorsasággal készüljön el. Vannak azomban olyan esetek amikor valóban mindent félre kell dobnunk és gőzerővel dolgozni egy egy oldalon. Van lehetőség rá, hogy 30 napon belül elkészüljön egy prémium weboldal!

Keresőoptimalizálás

Weboldal készítés után az első amit célszerű átfutni az a weboldal optimalizáltsági szintje. Ugyanis egy tartalmilag optimalizálatlan weboldal Google találatok közt való megjelenése szinte esélytelen. Ha egy weboldal jól van optimalizálva akkor viszont nagyon jók az esélyek arra, hogy a keresőóriás a látogatók százait vagy ezreit irányítja weboldalunkra! Látogatottság nélkül viszont ott kullogunk gyönyörű weboldalunkkal a világháló bugyraiban, látogatónk azomban a jól optimalizált konkurenciánknál olvasgat! Ezt senki sem szeretné, de csak kevesen fordítanak kellő figyelmet a weboldal optimalizálására.

Mi imádjuk a rókákat!

Ha Ön is akkor éljen a kedvezménnyel! 🙂

Weboldal költség kalkulátor

Könnyen kiszámolhatja leendő weboldalának megközelítő összegét

Állítsa össze saját weboldalát

0$

Köszönjük, máris jelentkezünk!

Arculat/felület minősége

Web design

4 napig dolgozunk a grafikákon

Web Design

Legalább 7 napig dolgozunk a grafikákon

Website Design

Több mint 14 napig dolgozunk a grafikákon

Válasszon egy tételt a folytatáshoz

Következő lépés

Milyen megoldást szeretne?

Website Design
Mobile application Design
E-commerce website design
Válasszon egy tételt a folytatáshoz

Következő lépés

Applikáció típusa

Mobile Application Design
Mobile Application Design
Válasszon egy tételt a folytatáshoz

Következő lépés

Áruházak

Mobile application Design
Mobile Application Design
Mobile Application Design
Válasszon egy tételt a folytatáshoz

Következő lépés

Kiegészítő szolgáltatások

Web Design

Hoteleknek, autókölcsönzőknek, stb.

Logo Design

vector

Website Design

Maximum 20 oldalig


Web Design

2 évre

Web Hosting

éves előfizetés

Válasszon egy tételt a folytatáshoz

Következő lépés

Utolsó kérdés

Web Design
Google Optimization
Website Design
Válasszon egy tételt a folytatáshoz

Következő lépés

Előkalkuláció

Az előkalkuláció, nem minősül megrendelésnek

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót!

Összesítés

Megjegyzés Információ Mennyiség Ár
Kedvezmény :
Összesen :

Kérem az alábbi szöveget írja be a mezőbe

Captcha

Weboldal előkalkuláció elküldése

Ingyenes tanácsadás és kapcsolatfelvétel

Ha csak kérdezni szeretnél, vagy tanácsot kérni akkor az alábbi üzenetküldő használatával bátran vedd fel velem a kapcsolatot! Írj nekem pár sort, azonnal válaszolok!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hogyan szólíthatlak?
Ha megadod akkor hívlak és átfutjuk az elképzeléseket, első lépéseket
Ha nem adtad meg a telefonszámod akkor emailben fogom kifejteni a gondolataim
Foglald össze kérlek pár sorban, hogy mik az elképzeléseid vagy milyen weboldalt szeretnél.
Adatkezelés
CreativeOn logó

Vágjunk bele!

Munkaidőben keress bátran ha azonnali választ szeretnél kapni kérdéseidre! Segítek!

weboldal készítés - Ördög Zoltán

Ördög Zoltán (weboldal fejlesztő)

+36 30 457 0740

cwstudio.hu (a) gmail.com

Weboldal készítés róka